åkerbutikken hagebutikk blomsterbutikk oslo

Åkerbutikken er åpen igjen !

Endelig viser kalenderen vår og vi åpner igjen på Abildsø. Vi gleder oss stort over å se dere igjen og være i gang med både butikk og årets dyrkingsesong.

Les mer om Åkerbutikken

Velkommen til vårt blomsterunivers!

Et livlig virvar av planter, jord, farger, skapninger og gjøremål.--

Vårt mål er å bidra til mere blomster, at folk har glede av det, enten ved å binde buketter av de eller å bare ha de rundt seg. Blomster er bra for oss på mange måter, både med sin skjønnhet og verdighet, og som matkilde for pollinerende insekter. Slik verden har blitt er hagedyrkingen av blomster et viktig bidrag til at insektene finner mat. 

Blomstene gir oss uendelige muligheter til å være kreative, enten ved plassering og komposisjon i hagen, eller ved å sette de sammen i buketter og oppsatser. Å få være kreativ samtidig som du er nær natur får ned pulsen og gir ro i våre hektiske hverdager. 

Hos oss finner du et håndplukket utvalg av frø, knoller, løker, bøker og mye annet blomsterrelatert i tillegg til mye informasjon og inspirasjon. 

Lær mer om oss

amaryllis hagebutikk julegaver juleblomster

Ved å klikke på knappen bekrefter du at du er enig i våre følgende vilkår og betingelser

Inspirasjon og råd

Design_uten_navn_13_

Delta på kurs

Vi holder mange kurs i blomsterdyrking, kranse- og blomsterbinding. 

Kursene holdes på vårparten, fra skolestart og utover høsten og i en periode før jul. Kurstilbudet varierer med hvilken sesong vi er i. I nettbutikken kan du se hvilke kurs vi normalt holder, også når de ikke er i sesong. Vi har også laget et digitalt bukettkurs som du finner her.  

Alle kan lære seg å dyrke, og alle kan lære å binde kranser og buketter. Og begge deler kan utføres på nybegynnerstadiet, men allikevel være spennende og gi nye utfordringer selv om du har gjort det i flere tiår. Ønsker du å gi et kurs i gave kan du enten gi et vanlig gavekort eller gavekort for kveldskurs i bukettbinding, se her.

Les mer om kurs

Bestselgere

Åkerbutikk er åpen igjen!

Vår blomsterbutikk og mikrohagesenter i hjørnet av blomsteråkeren.  

I Åkerbutikken selger vi våre favoritter, både av planter og mye annet. Utvalget i butikken er håndplukket, vi har mange små og i Norge ukjente leverandører. Rundt Åkerbutikken har vi vårt lille hagesenter, som i 2023 blir utvidet til et større og bredere utvalg av planter på et større område. 

Velkommen til oss!

Lær mer om åkerbutikken

amaryllis hagebutikk julebutikk

GAVEKORT

Gaver til hagefolk?

Gavekort er perfekt!

Les mer

BRYLLUPSBLOMSTER

Gifte deg i sommer?

Se vår bryuulpsmeny

Les mer

FRØ

Tid for planlegging

Nå skal alle hagedrømmer forberedes

Les mer

KLÆR

De beste arbeidsbuksene!

Gå våren i møte med gode arbeidsbukser

Les mer

Følg oss på Instagram

Blomsterdyrking og blomsterbinderi er hva vi fyller dagene med, det er både jobb og vår store interesse. Det vil ikke være feil å kalle det vår store kjærlighet heller.

Følg oss på Instagram

Ved å klikke på knappen bekrefter du at du er enig i våre følgende vilkår og betingelser