Kurs

kurs_i_dyrking_og_binding_1_
Delta på kurs
Vi holder mange kurs i blomsterdyrking og blomsterbinding

Ang kurs og covid: Foreløpig kan vi ikke holde kurs i 2021. Vi har valgt å tilby kursene, med full refusjon om de ikke kan arrangeres. Mange av kursene er utsolgte. Vi vil sette opp noen ekstrakurs når vi igjen kan ønske velkommen til kurs. 

Blomsterdyrking og blomsterbinderi er hva vi fyller dagene med, det er både jobb og vår store interesse. Det vil ikke være feil å kalle det vår store kjærlighet heller. Men man kan ha stor glede av begge deler uten å ha det som jobb, det er en interesse som kombinerer kreativitet og håndarbeid, fysisk arbeid, frisk luft, plantekjennskap og kunnskap om dyrking. Alle kan lære seg å dyrke, og alle kan lære å binde buketter. Og begge deler kan utføres på nybegynnerstadiet, men allikevel være spennende og gi nye utfordringer selv om du har gjort det i flere tiår.

Blomsterhagen_innledning_3_Foto_Nina_Ruud_1_
9W6A3769_3_
IMG_20200817_192617_1_

Vi holder mange kurs, både innen dyrking av blomster og i blomsterbinderi. Du finner kurs vi har holdt i mange år, som bukettkurs og kurs i julekranser, men vi liker også å sette opp nye kurs og etter hvert smalere kurs som en fordypningsdag med georginer og inspirasjonsdag for blomsterdekoratører. Kursene foregår hos oss på Abildsø, de fleste i åkeren vår hvor du får høste selv til det du skal lage.

Vi håper du finner noe av interesse blant våre kurs, se mer informasjon om hvert kurs i nettbutikken.

ipad_okt_til_2019_351
IMG_1519
IMG_8703_1_