Abildsø

åkerbutikken abildsø oslo hagesenter blomsterbutikk
Åpningstider i juli
mandag-torsdag stengt
fredag, lørdag, søndag 11-15

Åkerbutikken ligger i hjørnet av blomsteråkeren på Abildsø, og er bedriftens hjerte og ansikt utad. Åkerbutikken har etterhvert utviklet seg til å bli et hagesenter hvor vi tilbyr et bra utvalg av stauder, busker, sommerblomster og andre planter. Utvalget varierer med sesongen og er håndplukket av oss ut i fra hva vi selv liker og hva vi mener er mulig å få til i vårt distrikt Du finner også friske blomster i en utvidet åkersesong, frø, knoller, løker og utstyr til blomsterdyrking og det du trenger til blomsterverkstedet. Vi har også en del gaver til hageglade og oss som synes alt med blomster er vakkert.

I åkeren på Abildsø dyrker Oslo Blomsterverksted store mengder snittblomster til eget blomstersalg, og hvert år tester vi mange nye sorter. De beste av disse finner veien til vårt utvalg av frø og planter som vi selger. I Åkerbutikkens åpningstider kan man også rusle i åkeren og se på det de dyrker. I perioder tilbyr de også selvplukk, og er du med på kurs får du høste blomster i hele åkeren.

Vår bedrift er veldig tett knyttet til årstidene, derfor varierer både vareutvalg og omgivelser mye gjennom året. Åkerbutikken er stengt januar til begynnelsen av april, når åker og hager sover vintersøvnen sin. I april åpner Åkerbutikken opp til en ny hagesesong sammen med våren. April, mai og juni er høysesong med åpent syv dager pr uke. I juli er det et lite hvileskjær med redusert åpningstid, før vi i august og september ønsker velkommen til åkeren på sitt mest frodige.

Før jul er Åkerbtuikken åpen med trivelig julestemning og salg av juletrær og masse julekranser og det holdes kurs i kransebinding. Butikken er fylt opp av hyggelige julegaver til oss hageglade. Butikken stenger for vinteren etter 23.desember. Slik bølger butikken med årstidene, med høysesonger og lavsesonger. Åpningstidene skal til en hver tid være oppdatert her på nettsiden, i google og på facebooksiden vår.

Vår Åkerbutikk er et rart lite sted, bygget av enkle midler og stor innsatsvilje. Vi liker det slik, og sammen med en etterhvert ganske mektig blomsteråker synes vi dette har blitt et fint lite hjørne av verden. Er du heldig har også kaffevogna Apaldasin åpent når du besøker oss. De selger nydelig kaffe og bakverk i åkerkanten. 

Contact div icon
Besøksadresse

Plogveien 100

0681 Oslo

Contact div icon
Parkeringsplass

Parkering ved Åkerbutikken,
Plogveien 100

Contact div icon
Postadresse

Olav Helsets vei 5
0694 Oslo

Contact div icon
Kollektivtransport
  • Buss 70 til Alleen stoppested, 3 min gåtur
  • T-bane til Ryen eller Manglerud og 10-15 min gåtur
  • Buss 78B til Treskeveien, stopper rett ved
åkerbutikken blomster oslo hagensenter nordstrand
åkerbutikken blomster oslo selvplukk hagensenter nordstrand
åkerbutikken gaver fuglemat planter

Ved å klikke på knappen bekrefter du at du er enig i våre følgende vilkår og betingelser