Våre butikker

Design_uten_navn_15_

Åkerbutikken ligger i hjørnet av blomsteråkeren vår på Abildsø, og er bedriftens hjerte og ansikt utad. Åkerbutikken har etterhvert utviklet seg til å bli et mikrohagesenter hvor vi selger våre favorittplanter, hvorav mange er egnet til bukettbinding. Du finner også friske blomster i en utvidet åkersesong, frø, knoller, løker og utstyr til blomsterdyrking og det du trenger til blomsterverkstedet. Vi har også en del gaver til hageglade og oss som synes alt med blomster er vakkert.

I åkeren på Abildsø dyrker vi store mengder snittblomster til eget blomstersalg, og hvert år tester vi mange nye sorter. De beste av disse finner veien til vårt utvalg av frø og planter som vi selger. I Åkerbutikkens åpningstider kan man også rusle i åkeren og se på det vi dyrker. I august og september har vi et felt satt av til selvplukk, og er du med på kurs får du høste blomster i hele åkeren.

Vår bedrift er veldig tett knyttet til årstidene, derfor varierer både vareutvalg og omgivelser mye gjennom året. Åkerbutikken er stengt januar til midt i mars, når åkeren sover vintersøvnen sin. I april er vi i gang med vårarbeidet i åkeren, og Åkerbutikken åpner opp til en ny hagesesong. April, mai og juni er høysesong med åpent seks dager pr uke. I juli er det et lite hvileskjær med åpent kun torsdager, fredager og lørdager, før vi i august og september går tilbake til seks dager pr uke i den tiden åkeren er på sitt mest frodige. I oktober og halve november er det lavsesong igjen, før vi holder åpent syv dager pr uke fra midten av november til jul. Da selger vi juletrær og masse julekranser og holder kurs i kransebinding. Butikken er fylt opp av hyggelige julegaver til oss hageglade. Butikken stenger for vinteren etter 23.desember. Slik bølger butikken med årstidene, med høysesonger og lavsesonger. Åpningstidene skal til en hver tid være oppdatert her på nettsiden, i google og på facebooksiden vår.

Vår Åkerbutikk er et rart lite sted, bygget av enkle midler og stor innsatsvilje. Vi liker det slik, og sammen med en etterhvert ganske mektig blomsteråker synes vi dette har blitt et fint lite hjørne av verden.

Contact div icon
Besøksadresse

Plogveien 100

0681 Oslo

Contact div icon
Parkeringsplass

Parkering ved Åkerbutikken,
Plogveien 100

Contact div icon
Postadresse

Olav Helsets vei 5
0694 Oslo

Contact div icon
Telefon

465 16 511

Contact div icon
Kollektivtransport
  • Buss 70 til Alleen stoppested, 3 min gåtur
  • T-bane til Ryen eller Manglerud og 10-15 min gåtur
  • Buss 78B til Treskeveien, stopper rett ved
åkerbutikken blomster oslo
åkerbutikken blomster oslo selvplukk
åkerbutikken gaver fuglemat planter

Du kan få levert din bestilling med bud i hele stor Oslo

Gå til nettbutikken

Ved å klikke på knappen bekrefter du at du er enig i våre følgende vilkår og betingelser