Thoreau notatbok

14 På lager
SKU
div4027
kr. 120 Før kr. 240

Denne fine notatboken er perfekt til observasjoner og tanker, og er den perfekte gaven til alle Thoreauinspirerte drømmere der ute. Boken er innbundet med rygg i mosegrønt stoff, linjert med mye plass til skriving, men også med et dryss av gamle bilder fra Walden Pond og sider fra Thoreaus egne notater. 

Henry David Thoreau er en legende blant naturvernere, sankere, jegere, skribenter, lesere og skattemotstandere he he.. Han er særlig populær blant de som drømmer om en enklere tilværelse, kanskje i en hytte i skogen, slik han bodde i perioden skildret i hans mest kjente bok Walden - Livet i skogene. 

Henry David Thoreau (født i Concord, Massachusetts, 12. juli 1817, død samme sted, av tuberkulose 6. mai 1862) var en amerikansk forfatter, filosof og talsmann for friluftslivet. Mellom 4. juli 1845 og 6. september 1847 bodde Thoreau i en hytte ved innsjøen Walden i Concord. Oppholdet er skildret i boken Walden – Livet i skogene. Thoreau talte og foreleste om menneskerettigheter og mot slaveriet.

Ved å klikke på knappen bekrefter du at du er enig i våre følgende vilkår og betingelser