Kurs i blomsteroppsatser lørdag 31.august

Utsolgt
SKU
ku3925

Kurs i blomsteroppsatser lørdag 31.august

Utsolgt
SKU
ku3925
kr. 1500

På dette kurset har de med gavekort førsteprioritet frem til 20.mai, etter det er det åpen påmelding på ledige plasser. Dette er et av få kurs Anja holder i 2024.

Vi arrangerte vårt første kurs i blomsteroppsatser i 2017, og som ventet var det et av årets høydepunkter. Å lage blomsteroppsatser er noe av det morsomste vi vet og noe alle kan få til. Man har mye frihet og muligheter til å leke med farger, linjer og bevegelse, og blomsteråkeren, som er på sitt rikeste på denne tiden, gir dere overfloden til virkelig å få prøve dere.

På denne lørdagen skal vi lage to oppsatser, en liten bordvase og en større mer plasskrevende. Vi arrangerer blomster og grønt direkte i vasene, og viser dere hvordan dere skaper linjer, fokus, luft og vakre fargesammensetninger. 

Alle materialer, også vasene, er inkludert. Det blir servert kaffe/te og en kakebit. Vi gjør oppmerksom på at det kan være en smule vanskelig å reise kollektivt hjem, slike store oppsatser er ikke så lett å putte i pose..

Kurset begynner kl 11 og varer til ca kl 15.30

I sesongen 2024 er det Oslo Blomsterverksted som holder så og si alle kurs i blomsteråkeren på Abildsø. Fordi vi har solgt mange gavekort, setter vi (Blomsterhagen) opp noen kurs for de. Utover dette har Anja et slags hvileår fra kurs for å konsentrere seg om den øvrige driften og alle endringer den gjennomgår. 

Betingelser

Hvis kurset ikke kan avholdes pga av coronarestriksjoner eller vær blir det refundert i sin helhet. Hvis kuser kan holdes innenfor retningslinjene gjelder våre vanlige betingelser, se neste avsnitt. 

Tidsbestemte hobbykurs er unntatt angrefristloven, og blir ikke refundert. Vi anser ikke kursplassen som personlig, og plassen kan selges eller gis bort hvis du ikke kan stille på kurset du har meldt deg på til. Du kan også kontakte oss for å høre om vi har venteliste på det aktuelle kurset. Utover dette er kjøp av kursplass i nettbutikken bindende. 

Ved å klikke på knappen bekrefter du at du er enig i våre følgende vilkår og betingelser