Sommerkurs i blomsterbinderi

Nesten siden oppstarten av Blomsterhagen har vi holdt kurs i blomsterbinderi, det blir mange år og mange deltakere etter hvert. Kursene holdes i bolker gjennom året, tilpasset sesongene. Kurs i blomsterbinding når åkeren er på sitt rikeste er noe av det vi er mest glade for å invitere til. 

kurs buketter blomster

Vi holder mange kurs i bukettbinding i løpet av blomstersesongen, men også i å lage oppsatser og fokuskurs som for eksempel om georginer eller tulipaner. Vi fokuserer på at dere skal lære noe dere kan bruke senere, i tillegg til å ha noen deilige timer sammen med blomstene, med lave skuldre og ro i sjela. 

blomsterdekorasjonskurs

Kursene inkluderer alle materialer og man får selvfølgelig med seg bukett eller oppsats hjem. Man kan handle i Åkerbutikken hvis man ønsker å kjøpe med seg en av våre supersakser eller annet utstyr man bruker på kurset. 


bukett kurs

Selv om det ikke er til å stikke under en stol at kursene er en viktig del av det Blomsterhagen lever av, er det like gledelig for oss å bidra til at flere hygger seg med kreativitet, farger, blomster og planter. Å finne roen i blomsteråkeren er nesten litt magisk, vi ser det på så mange av de som besøker oss. Vi tror at slike stunder er viktige, for oss og for vårt forhold til naturen, og det gir oss masse inspirasjon til å fortsette med arbeidet vårt. 

blomster kurs selvplukk bukett

Relatert innlegg

Ved å klikke på knappen bekrefter du at du er enig i våre følgende vilkår og betingelser