Digitalt bukettkurs

Vi er helt i sluttfasen av å ferdigstille et digitalt bukettkurs, spilt inn på Abildsø i den fineste åkersesongen. 

I mange år har vi holdt våre klassiske bukettkurs, hvor vi lærer bort det grunnleggende og litt til om bukettbinding. Og vi har lenge ønsket å tilby dette kurset digitalt slik at vi kan nå flere. Nå er vi glade for å ha kommet i mål med dette!

digitalt bukettkurs nettkurs bukett

På kurset lærer vi deg å binde buketter i spiral, vi snakker om farger, form og linjer og om de forskjellige grupperingene av materialer vi bruker i buketter. Vi viser eksempler med forskjellige buketter.

Vi tar dere med på høsting av noen av våre mest brukte blomstersorter og forteller om hvordan man bør høste for best mulig resultat.

bukett kurs blomster

Etter høsting viser vi binding av to buketter som er ganske forskjellige, hvor dere kan se hvordan vi bygger opp bukettene med spiralen og plassering av blomster og grønt. Den ene buketten er ganske jevn og rund (til oss å være..) den andre buketten har en friere form og er mer assymmetrisk. 

Kopi_av_Kopi_av_Kopi_av_Kopi_av_Kopi_av_Kopi_av_Kopi_av_Design_uten_navn_2_

Når bukettene er bundet snakker vi om hvordan vi får den til å vare lengst mulig og vi viser deg hvordan du kan pakke den inn hvis du skal gi den vekk. 

Vi har forsøkt å pakke kurset fullt av nyttig informasjon som hjelper dere til å binde vakre buketter fra hage, eng og grøftekant eller blomsterbutikk. 

Vi vil gjerne se det dere lager! Legg gjerne ut bilde av bukettene dine med emneknaggen #heiblomsterhagen så gleder vi oss til å se både blomster og buketter.

Kopi_av_Kopi_av_Kopi_av_Kopi_av_Kopi_av_Kopi_av_Kopi_av_Design_uten_navn_3_

Relatert innlegg

Ved å klikke på knappen bekrefter du at du er enig i våre følgende vilkår og betingelser