Energiblokkmater Pasadena

6 På lager
SKU
hf756
kr. 190
Fuglemateren Pasadena er beregnet til energiblokkene. Det er plass til to blokker i materen. Et hyggelig lite godterihus for fuglene i naturfarger tre og grønt tak.

Energiblokkene er en verdifullt næringsrikt tilskudd for hagefuglene gjennom vinteren. Energiblokkene er populære hos de fleste hagefugler som meis, fink, hakkespett, spettmeis, trekryper, fuglekonge og rødstrupe. Legger du de på bakken kan også svarttrost, gjerdesmett og jernspurv besøke de. Hver blokk veier 300 gram.

Vi i Blomsterhagen er godt over gjennomsnittet interessert i det ville dyrelivet og mater fugler hos oss på Abildsø året rundt. Vi har lenge ønsket å jobbe mer med dette, og har lett etter produkter som har høy standard og er laget av kompetente folk. Det har vi funnet hos CJ Wildlife. Selskapet ble dannet i 1987 av ornitolog og dyrelivsentusiast Chris Whittles. Med mye testing og utvikling har de stadig introdusert løsninger for et større og større antall arter av hagefaunaen, selvfølgelig mange fuglearter, men også piggsvin, ekorn, sommerfugler, flaggermus, insekter osv.

For mer informasjon om hagefauna og CJ Wildlife, gå til https://www.birdfood.co.uk/

Ved å klikke på knappen bekrefter du at du er enig i våre følgende vilkår og betingelser