Blomsterfakir rund liten

32 På lager
SKU
bb772
kr. 260
Dette er vår minste blomsterfakir, den har en diameter på ca 5 cm i bunnen. Høyden er 2,5 cm. Den veier ca 210 gram.

Dette er den klassiske blomsterfakiren! Fakirene gir noen muligheter som vi ikke finner i de andre løsningene vi tilbyr uten oasis, du kan få enkle stengler til å stå rett opp. Det gjør oss i stand til å lage luftige, naturlike arrangementer av bare litt mose og noen enkle strå eller blomster. De er enkle og gode å jobbe med og ligger godt på plass. Vi er veldig glade for å kunne tilby disse redskapene!

Både hårnålsholdere og fakirer består av en tung bunn og pigger eller hårnåler oppover til å plassere blomstene i. Fakirene var mye brukt før blomsterskummet ble oppfunnet og dyttet de ut av markedet. Nå når vi er blitt mer bevisste blomsterskummets dårlige miljøeffekt (ikke nedbrytbart og inneholder kjemikalier og mikroplast) vinner disse frem igjen som de utmerkede hjelpemidlene de er.

Hårnålholderen eller fakiren plasseres i bunnen av hvilken som helst beholder eller fat med vann, hvor stenglene kan drikke. Så plasserer du blomster og grønt inne mellom piggene/hårnålene. De kan brukes igjen utallige ganger, det er fortsatt mange som har sin bestemors blomsterfakirer.

Ved å klikke på knappen bekrefter du at du er enig i våre følgende vilkår og betingelser