-50%

Hvit rutelilje Fritillaria melagris Alba 10 stk

Akkurat som ruteliljen, men hvit!

19 På lager
SKU
hl155
Før 90,- 45,-

Her har du ruteliljen i hvit utgave! Mange har spurt etter den hos oss, og i år er vi glade for å ha den med i utvalget. Blomsten har ikke de rutete tegningene som ruteliljer har, men er i stedet vakkert og lysende hvit med sine blyge hengende klokkeblomster. Den blir rundt 25 cm høy og formerer seg der de trives. Det botaniske navnet er Fritillaria melagris 'Alba'

 

Høstløken skal bli levert til oss i midten av september, så pakker vi om og sender ut så raskt som mulig etter det. Hvis du bestiller noe annet på samme bestilling som høstløk, blir alt sendt sammen når løken er klar til utsending. Ønsker du levering av øvrige varer med en gang, må du bestille de i egen bestilling uten løk. 

NB: Pga av flom i Europa i sommer har vi fått signaler om at avlingene er mer usikre enn normalt. Det kan bety at vi ikka får alt vi har bestilt. Ved gjennomføringen av denne ordren vil du få valget mellom at vi skal stryke sorter vi ikke kan levere og refundere pengene, eller om du ønsker en erstatningssort. Da vil vi legge ved tilsvarende antall av en annen sort, så lik det du bestilte som vi har tilgjengelig. 

Mer informasjon
Første levering15. sep. 2021

Denne lille søtnosen er enkel å dyrke og kommer igjen år etter år. Det er lurt å passe på at den får gjødsel etter blomstring, fordi den kan bli litt kort etterhvert som årene går. Den er en nydelig snittblomst, selv om egnetheten kanskje ikke er den beste pga av at de er korte og at de hengende klokkene gjør at den kan forsvinne i buketten. Den trenger litt ekstra påpasselighet for å komme til sin rett. Men alene i en liten vase finnes det ikke noe vakrere, og folk som oppdager den for første gang blir uten unntak begeistret.

Andre muligheter