Kransekurs torsdag 18.november

Vårt tradisjonelle kveldskurs i kransebinding!

Utsolgt
SKU
ku1863
1050,-

Velkommen til kransekurs hos oss! Vi begynner forsiktig på julestemningen med julemusikk på lav styrke, litt clementiner og kanskje en liten pepperkake. Noen timer i fred og ro med julens fine materialer er en deilig start på veien mot jul.

På dette kurset lager vi en krans, valgfritt på underlag av halm eller streng. Kurset begynner med en gjennomgang av teknikker, tips og triks, før dere lager deres krans. Dere vil få veiledning underveis. Til kransene bruker vi i all hovedsak vakre materialer fra norsk natur, som kombineres slik at dere får det uttrykket dere ønsker. Vi pynter kransene med fine bånd, kongler, bær og forskjellig annet, omfang og stil velger dere. Vi kan garantere at kransen du lager blir finere og mer sjarmerende enn alt som er mulig å få kjøpt!

Kurset begynner kl 18 og varer til omtrent kl 20.30. Vi planlegger å holde kursene på Abildsø (Plogveien 100, ved Åkerbutikken) i år, i vår nye kurspergola med teltduker og vedfyring. Den er ikke ferdigstilt ennå, så hvis dette ikke viser seg å fungere, blir kursene holdt i vårt lager i Skullerud Park i Olav Helsets vei 5. Det ligger greit til både for de som reiser kollektivt og de som kjører og er bare noen minutters kjøring fra åkeren vår. Det vil bli servert kaffe/te og noe å bite i.

Betingelser

Hvis kurset ikke kan avholdes pga av coronarestriksjoner eller annet blir det refundert i sin helhet. Hvis kurser kan holdes innenfor retningslinjene gjelder våre vanlige betingelser, se neste avsnitt. 

Tidsbestemte hobbykurs er unntatt angrefristloven, og blir ikke refundert. Vi anser ikke kursplassen som personlig, og plassen kan selges eller gid bort hvis du ikke kan bruke plassen din. Du kan også legge den ut på vår facebookside, hvor vi har en festet post for kjøp og salg av kursplasser. Utover dette er kjøp av kursplass i nettbutikken bindende. 

Andre muligheter