Kondolansebukett

Våre kondolansebuketter holdes i lyse, rolige farger i en frodig og uformell stil.
På lager
SKU
bl1294
Fra 350,-

Våre kondolansebuketter lages som sesongbukettene, men vi holder fargebruken lys og uten sterke kontraster slik at buketten fremtrer som respektfull og rolig. Ønsker du en kondolansebukett med et annet uttrykk er du velkommen til å kontakte oss om det. Kondolansebuketter sendes hjem til de etterlatte etter et dødsfall, i motsetning til bårebuketter som brukes i begravelser/bisettelser som en siste hilsen til den avdøde. 

Våre sesongbuketter er satt sammen av blomster og grønt tilpasset sesongen. Bildene er kun eksempler, innholdet og fargeskalaen i bukettene varierer. Sesongbukettene er holdt en en forholdsvis tradisjonell rund bukettform, men fortsatt livlige og frodige. Fargene varierer med hvilke materialer vi har tilgjengelig, innholdet avspeiler årstiden vi er inne i. Bildene er kun eksempler.

I sommerhalvåret bruker vi blomster fra åkeren vår, ellers leter vi opp blomster med mest mulig sporbarhet innenfor helse og miljø. Men bukettene skal først og fremst være fine!

Kondolansebukettene her i nettbutikken er i fire størrelser på samme måte som sesongbukettene. Liten sesong er en hyggelig og pen liten hilsen, medium sesongbukett gir mer bukettfølelse. Stor sesongbukett er frodig og raus, mens ekstra stor sesongbukett er en storslagen bukett. 

Andre muligheter