Dyrkingskurs 24.mai

Kurs i dyrking av snittblomster i hagen!

Utsolgt
SKU
ku4006
750,-

Har du lyst til å dyrke snittblomster i din egen hage og bruke de til buketter? Vi kan lære deg hvilke planter du bør velge, hvordan de bør stelles, og hvordan du kommer godt i gang med sesongen. 

Vi møtes ved åkerbutikken for velkomst og introduksjon. Kurset foregår i åkeren, vi går på markvandring og ser på hvilke planter vi anbefaler for dere. Vi går gjennom hva som skiller snittblomstdyrking fra annen dyrking og deler tips og triks. 

​I år har vi både vårkurs og kurs på ettersommeren. På begge kursene går vi gjennom de plantene og det arbeidet som er aktuelt når kurset blir avholdt. Vårkurset vil derfor ha mer fokus på løkblomster, vårblomstrende stauder og tidlige ettårige og busker, men også på jordarbeid, planteoppal og gjødsling. 

Kurset begynner kl 18.00 og varer til ca kl 20.30. Kurset foregår hovedsaklig utendørs i åkeren, så kle dere etter forholdene.  

Betingelser

Hvis kurset ikke kan avholdes pga av coronarestriksjoner eller vær blir det refundert i sin helhet. Hvis kuser kan holdes innenfor retningslinjene gjelder våre vanlige betingelser, se neste avsnitt. 

Tidsbestemte hobbykurs er unntatt angrefristloven, og blir ikke refundert. Vi anser ikke kursplassen som personlig, og plassen kan selges eller gis bort hvis du ikke kan stille på kurset du har meldt deg på til. Du kan også kontakte oss for å høre om vi har venteliste på det aktuelle kurset. Utover dette er kjøp av kursplass i nettbutikken bindende.