Bukettkurs og omvisning kveld 30.august

Noen hyggelige kveldstimer i og med blomsteråkeren

Utsolgt
SKU
ku3911
900,-

Bukettkursene våre er noen av de fineste kursene vi har. Det er fordi dere får høste fra åkeren til deres egen bukett, og vi ser igjen og igjen hvilken effekt åkeren har på folk, hvor glade de blir. 

På dette kveldskurset lager dere en bukett, men først går vi en runde sammen i åkeren for at dere kan få et overblikk over hva som finnes der. Så viser vi hvordan vi binder buketter. før dere slippes løs i åkeren med bøtte og saks, og veiledes underveis i egen bukettbinding. Kurset varer ca 3 timer og begynner kl 17.30

Kurset passer for både nybegynnere og litt øvede.  Alle materialer er inkludert. Kursene foregår i åkeren, så ha på nok klær og passende sko. Vi står under tak og i le for vind når det er nødvendig. 

Mange blir litt overveldet over å få plukke blomster i en hel blomsteråker, så derfor har vi satt opp dette kurset hvor vi tar en felles liten runde i åkeren før bukettbindingen begynner. Hvis du synes det er unødvendig, kan du heller se på kursene som heter kun Bukettkurs, hvor vi ikke har felles omvisning først.

Betingelser

Hvis kurset ikke kan avholdes pga av coronarestriksjoner eller vær blir det refundert i sin helhet. Hvis kuser kan holdes innenfor retningslinjene gjelder våre vanlige betingelser, se neste avsnitt. 

Tidsbestemte hobbykurs er unntatt angrefristloven, og blir ikke refundert. Vi anser ikke kursplassen som personlig, og plassen kan selges eller gis bort hvis du ikke kan stille på kurset du har meldt deg på til. Du kan også kontakte oss for å høre om vi har venteliste på det aktuelle kurset. Utover dette er kjøp av kursplass i nettbutikken bindende.