Ekstrakurs bukett kveld 19.august

Noen hyggelige kveldstimer i og med blomsteråkeren

Utsolgt
SKU
ku3953
900,-

Bukettkursene våre er noen av de fineste kursene vi har. Det er fordi dere får høste fra åkeren til deres egen bukett, og vi ser igjen og igjen hvilken effekt åkeren har på folk, hvor glade de blir. 

På dette kveldskurset lager dere en bukett, men først viser vi hvordan vi gjør det. Dere slippes løs i åkeren med bøtte og saks, og veiledes underveis i bukettbindingen. Kurset varer ca 2,5 time og begynner kl 18.

Kurset passer for både nybegynnere og litt øvede.  Alle materialer er inkludert. Kursene foregår i åkeren, så ha på nok klær og passende sko. Vi står under tak og i le for vind når det er nødvendig. 

Betingelser

Hvis kurset ikke kan avholdes pga av coronarestriksjoner eller vær blir det refundert i sin helhet. Hvis kuser kan holdes innenfor retningslinjene gjelder våre vanlige betingelser, se neste avsnitt. 

Tidsbestemte hobbykurs er unntatt angrefristloven, og blir ikke refundert. Vi anser ikke kursplassen som personlig, og plassen kan selges eller gis bort hvis du ikke kan stille på kurset du har meldt deg på til. Du kan også kontakte oss for å høre om vi har venteliste på det aktuelle kurset. Utover dette er kjøp av kursplass i nettbutikken bindende.