ekornhus

gi ekorn et hjem i hagen!

Utsolgt
SKU
hf3621
790,-

Er dere som oss, vil dere gjerne ha ekorn i hagen. Gjerne hele tiden og med ekornunger. Det kan være lurt å tilby de et hus, og denne kassen er perfekt for ekorn. Den henges opp i et tre, hvor det er flere trær eller annet rundt som gjør det enkelt for ekron å komme hjem til kassen uten å måtte løpe på bakken. Mye greiner liker defor å kunne være trygge. Kassen bør henge et godt stykke over bakken og litt i fred, ikke der du oppholder deg mest selv. En eventuell matestasjon for ekorn bør henge litt unna, slik at det ikke oppstår konflikter. 

Ønsker du å kjøpe dette huset i Åkerbutikken? VI har ikke plass nok der til å ha de fremme, men du kan bestille her og klikke for henting, så har vi det klart til deg.

Vi i Blomsterhagen er godt over gjennomsnittet interessert i det ville dyrelivet og mater fugler hos oss på Abildsø året rundt. Vi har lenge ønsket å jobbe mer med dette, og har lett etter produkter som har høy standard og er laget av kompetente folk. Det har vi funnet hos CJ Wildlife. Selskapet ble dannet i 1987 av ornitolog og dyrelivsentusiast Chris Whittles. Med mye testing og utvikling har de stadig introdusert løsninger for et større og større antall arter av hagefaunaen, selvfølgelig mange fuglearter, men også piggsvin, ekorn, sommerfugler, flaggermus, insekter osv. 

For mer informasjon om hagefauna og CJ Wildlife, gå til https://www.birdfood.co.uk/