Bryllup

Etter mange år med levering av blomster til brylluper i alle størrelser, har vi etter 2021 sesongen måtte gjøre noen veivalg for bedriften, og vil desverre ikke lenger tilby blomsterpynt til bord og rom. Vi har rett og slett for mange jern i ilden.

Vi fortsetter å tilby brudebuketter og andre personlige bryllupsblomster, dvs de man har på seg. Det inkluderer også knappehullsblomster, hårblomster og corsager. Vi vil fortsette å dyrke blomster som gjøre brudebukettene unike, og har ambisjoner om å lage eventyrlige brudebuketter og tilbehør fremover.  

IMG_8412_3_
unnamed_11_1_
IMG_7475_3_

Blomster er en naturlig del av bryllup, uansett omfang og stil. Hos oss er personlig service en bærebjelke i vårt møte med kunden, vi er et lite firma hvor ingenting masseproduseres. Vi tror på god dialog og legger stor vekt på å forstå stiluttrykk og stemning, som sammen med fargeskala gir god innsikt og sikrer det resultatet dere vil ha.

Vi har etter hvert mye erfaring med blomster til bryllup. Mye av det vi velger å dyrke i åkeren vår er tilpasset bryllup, både i farger og form. Med det store utvalget i åkeren kan vi lage rike botaniske uttrykk i vidunderlige fargekombinasjoner og med nydelige detaljer. Hvis du er interessert i bryllupsblomster fra oss kan du laste ned vår bryllups pdf nederst på denne siden. 

For sesongen 2022 tilbyr vi kun brudebuketter og annnen personlig blomsterpynt, som knappehullsblomster, hårblomster og corsager. Se pdf for mer informasjon. 

Blomsterhagen12_presentasjon_Foto_Nina_Ruud_3_
IMG_0970_4_
IMG_4278

Ved å klikke på knappen bekrefter du at du er enig i våre følgende vilkår og betingelser